Speenkoord Rainbow | SAGE

Vorige Artikel 17 van 25 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

De speenkoorden van Lytse boef zijn maximaal 22cm, exclusief de clip: dit is volgens de Nederlandse veiligheidsnorm. De houten kralen zijn van onbewerkt beukenhout gemaakt, dit is niet alleen duurzaam & veilig, maar ook nog eens goed voor de zintuigen ontwikkeling van jouw kindje! De siliconen kralen zijn van BPA-vrije materialen gemaakt.

 • Algemene (veiligheids)voorschriften

  – Na aanschaf is het belangrijk dat de producten altijd onder toezicht van een volwassene gebruikt dient te worden. De producten van Lytse boef worden goed getest, echter zit een ongeluk in een klein hoekje met de kleintjes. Lytse boef kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongelukken die door/tijdens het gebruik ontstaan.
  – Voor gebruik dienen de producten altijd gecontroleerd wordt op defecten.
  – Als een product defecten vertoond, mag hij absoluut niet meer gebruikt worden door uw kindje. Dit geldt voor alle producten van Lytse boef.
  – De houten kralen zijn onbehandeld en de siliconen kralen zijn vrij van BPA, weekmakers en andere chemische stoffen.
  – De producten kunnen met een doekje met lauw water of billenwipe schoongemaakt worden

 • Veiligheidsvoorschriften Speenkoorden

  Speenkoorden mogen nooit langer zijn dan 22cm (excl. clip), het is belangrijk dat u ze daarom nooit langer maken dan ze zijn. (NEN12586)
  – De knopen zitten er in voor de veiligheid, haal deze er dus niet uit!
  – De koord dient vast te zitten aan de kleding/riem van de wagen/maxicosi.
  – De speenkoorden zijn absoluut niet geschikt voor in bedje.
  – Een speenkoord is geen speelgoed, het is alleen bedoelt u te helpen de speen niet kwijt te raken. Het kan niet meteen kwaad als uw kindje de koord een keer in de mond stopt, aangezien de materialen veilig zijn, echter is het wel belangrijk dat je als toezichthouder dit zoveel mogelijk voorkomt.

© 2019 - 2023 HEPPIEJOE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel