VERZENDING
HEPPIEJOE verzend alle bestellingen met DHL. Onze verzenddagen zijn ma, wo & vr.

De verzendkosten binnen Nederland zijn standaard €5,95. Hierbij gelden enige uitzonderingen van €3,20, dit wordt aangegeven bij de artikelen op de webshop zelf. 

Je ontvangt een mail wanneer je bestelling verzonden is . Is je gehele bestelling op voorraad, dan wordt het binnen 1-3 werkdagen verzonden. Zit er een item tussen je bestelling die nog gemaakt moet worden, dan wordt dit aangegeven bij het product zelf, meestal kan dit binnen 6-8 werkdagen gemaakt en verzonden worden. Uiteraard proberen wij dit zo snel mogelijk te maken en te verzenden. 

 

Bij bestellingen vanaf €125,- of meer zijn de verzendkosten gratis, voor België boven de €145,-. De verzendkosten naar België bedragen €7,95.

Ook kun je je bestelling ophalen in Leeuwarden, kies dan bij het afrekenen na de knop 'betalen' voor 'bestelling ophalen in Leeuwarden'. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je bestelling klaar en ingepakt is ontvang je een mail waarin je een afspraak kunt maken om je bestelling op te halen.

Let op! Indien de postbezorger van DHL het pakket niet kan bezorgen, wordt het naar een DHL afhaalpunt gebracht. Hier ontvang je een mail over van DHL. Je kan je pakket binnen een week afhalen bij het besbetreffende DHL-punt wat in de mail staat. Wordt je pakket niet afgehaald binnen een week dan zal DHL het retour sturen naar ons. Hier zitten extra kosten aan verbonden, dit bestreft een boete van €10,- + administratiekosten €5,-. De €15.- wordt in mindering gebracht op je retour. Mocht je het pakket alsnog willen ontvangen dan kunnen wij dit opnieuw aanbieden bij DHL, hier zitten de gebruikelijke verzendkosten aan verbonden van €5,50. Na betalling zullen wij het pakket opnieuw aanbieden aan DHL. Wij zijn niet aansprakelijk voor het niet afhalen van je pakket bij een DHL-punt.

 

RETOUREN

Het kan zijn dat je bestelling niet helemaal naar wens is. Je kan dan het product op eigen kosten binnen 14 dagen na ontvangstdatum retour sturen. Het product dient onbeschadigd, ongebruikt, ongedragen, ongewassen en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Belangrijk om te weten is dat wij geen sale artikelen retour nemen.

Controleer direct na ontvangst van je bestelling of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, willen wij je vragen om via de mail: info@heppiejoe.nl zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Hoe kun je retourneren?
1. Stuur een e-mail naar info@heppiejoe.nl
2. Vermeld je naam en ordernummer
3. Geef aan welk artikel(en) je wilt retourneren
4. Vermeld de reden van retourneren, zo kunnen wij onze kwaliteit hoog houden. (niet verplicht)

Naar aanleiding van je e-mail krijg je van ons een reactie en nemen we je retour in behandeling. Het is van belang dat de retour is aangemeld en de naam en het ordernummer zijn toegevoegd aan de retourzending, zodat wij de retour bij binnenkomst kunnen verwerken.

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot terugbetaling. De terugbetaling vindt plaats binnen 7 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen. Het is niet mogelijk om je retour zendingen naar een afhaalpunt te versturen. Het pakket dient direct bij ons bezorgd te worden. Heppiejoe is niet verantwoordelijk voor retourzendingen die tijdens het verzendproces zijn kwijtgeraakt.

 

© 2019 - 2024 HEPPIEJOE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel