Over Heppiejoe

Hoe het begon...

Het verhaal van HeppieJoe begon in 2015 met de geboorte van Bo, mijn eerste kindje. Ik dook de wereld van babykleding in, op zoek naar iets dat hip was, maar niet zo "standaard". Ik kon het nergens vinden. Geïnspireerd door mijn eigen moeder die altijd al naaide, dacht ik: "Ik fix dit zelf wel." En dus begon ik met een nieuwe naaimachine en een berg creativiteit mijn eigen unieke babykleding te maken. Al snel kreeg ik vragen van vrienden, familie en zelfs onbekenden via Facebook. En zo werd HeppieJoe geboren, uit het idee om niet alleen mijn eigen kinderen, maar ook anderen, blij te maken met unieke kleding.

Voor ik het wist, kreeg ik honderden verzoekjes voor babybroekjes, boxpakjesbabynestjes en had ik zelfs een wachtlijst van 9 weken!

 

Verdriet

En toen, in 2018, verwelkomden we Lev in onze familie, een nieuwe sprankel vreugde. Maar 2019 werd een jaar van uitdagingen; Lev werd ziek, en alles rondom HeppieJoe kwam op een lage pit te staan. Ik zette HeppieJoe op pauze om ons volledig op Lev te kunnen focussen. Het verlies van Lev later dat jaar omhulde ons met verdriet. Na die verdrietige tijd kwamen we tot het besef dat het tijd was voor verandering.

 

Een andere kijk op het leven

Ik wilde de draad weer oppakken, maar dan anders. Niet Heppiejoe als bijbaan, maar stoppen met mijn vaste baan en volledig focussen op Heppiejoe. Geen maatwerk meer, maar echte eigen collecties. Geen chaos van wachtlijsten en papierwerk meer. Een professionele webshop, waarbij plezier in het creatieve en het ondernemen. Deze nieuwe richting gaf HeppieJoe niet alleen een frisse start, maar ook een diepere betekenis, doordrenkt met herinneringen aan Lev en de liefde die we voor hem voelen.

Niet meer leven voor het werk, maar werken voor wat we echt leuk vinden. Minder zorgen maken, meer doen. En zo groeide HeppieJoe uit tot wat het nu is: een plek vol unieke, duurzame en superleuke kinderkleding. Gemaakt met een hoop liefde en een tikje lef.

 

Wat Heppiejoe is geworden

Bij HeppieJoe vinden we dat kleding uniek en persoonlijk moet zijn. Niet zomaar meegaan met elke trend, maar echt iets bijzonders bieden. Dat betekent:

  • Unieke stijl: We lopen niet altijd in de pas met de laatste mode, maar creëren een eigen, herkenbare stijl die vooral jongere ouders aanspreekt.
  • Persoonlijke touch: Bij ons kun je direct kletsen met Marrit voor persoonlijk modeadvies en hulp bij het kiezen van de perfecte outfit.
  • Kwaliteit voorop: Onze stoffen zijn van topkwaliteit, want we willen dat jouw kleintje alleen het beste draagt.
  • Slim en praktisch: Onze designs zijn niet alleen mooi, maar ook superhandig. Denk aan kleding die meegroeit met je kindje, dankzij slimme combinatiematen zoals 50/56.

Van Idee tot Jouw Kast

Elk stuk van HeppieJoe start met een vonkje inspiratie bij mij. Ik ontwerp onze collecties tijdens de rustige momenten, vaak geïnspireerd door de natuur, magazines, of gewoon het dagelijks leven. Na veel passen, meten, en feedback, kiezen we zorgvuldig onze stoffen en kleuren uit, waarna onze ateliermedewerkers aan de slag gaan om alles met de hand te vervaardigen. Kwaliteit, duurzaamheid, en een tikje magie in elk kledingstuk.

Waarom We Doen Wat We Doen

Het mooiste van HeppieJoe? Zien hoe blij we (aanstaande) moeders kunnen maken met onze kleding. Het idee dat we een beetje bijdragen aan die speciale momenten in jullie leven, dat is waarvoor we het doen. Eerlijk, oprecht advies en producten die echt een verschil maken.

Jouw HeppieJoe Moment

We willen dat winkelen bij HeppieJoe voelt als een feestje. Dat moment dat je je pakketje opent, moet speciaal zijn. Een "wow"-gevoel, een bewijs dat je investering het waard is. Want ja, we zijn misschien niet de goedkoopste, maar we beloven je dat onze kleding elke cent waard is.

 

Onze Kernwaarden

Bij HeppieJoe gaat het om meer dan alleen kleding verkopen. We willen dat elk kledingstuk een glimlach brengt. Dat betekent:

  • Slow fashion: Wij zeggen nee tegen fast fashion. Onze kleding is gemaakt om lang mee te gaan, met een kleine ecologische voetafdruk.
  • Betaalbare kwaliteit: Hoogwaardige producten tegen eerlijke prijzen, want goede kleding moet voor iedereen bereikbaar zijn.
  • Een hart voor de gemeenschap: Restjes en geretourneerde items die al gewassen zijn, doneren we aan goede doelen. 

 

De reis van HeppieJoe is een pad van liefde, creativiteit, verdriet, en veerkracht. Een verhaal over doorgaan, ondanks alles, en de vreugde vinden in het creëren. Bij HeppieJoe draagt elk kledingstuk niet alleen een verhaal van design en duurzaamheid, maar ook van liefde, herinnering, en zorg - voor jou en je kleintje. Welkom in onze wereld, waar elke creatie bijzonder is.

 

© 2019 - 2024 HEPPIEJOE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel